TÁJÉKOZTATÁS

Tisztelt Lakosság!

Kérem, a háziorvosi rendelőt személyesen senki ne keresse fel, minden esetben telefonon egyeztessen rendelési időben, a rendelő új vonalas telefonszámán – 06-88/911-958 – vagy a 06-30/582-35-71-es telefonszámon. A receptfelírások és gyógyszerkiváltás a meghirdetett menetrend alapján történik, azzal a kiegészítéssel, hogy már elektronikusan is történhet a gyógyszerek felíratása a rendelocsajag@gmail.com email címen keresztül.

Mindezek mellett azért fokozottan ajánljuk a falugondnoki személyes közreműködés igénybevételét az otthonmaradás segítése érdekében. 

Köszönöm a Lakosság fegyelmezett együttműködését a korona vírus terjedésének lassításában. Az Önkormányzat Falugondnoki szolgálata által működtetett gyógyszer és élelmiszer házhozszállítása zavartalanul működik, aki még nem vette igénybe a szolgáltatást, azt arra bíztatom, csatlakozzon és jelezze igényét.

Az igények beérkezését minden esetben telefonon várjuk a Hivatal 06-88/441-438-as vezetékes számára. A recepteket, bevásárló listát, gyógyszerigényeket kérjük, a kerítésen elhelyezett táskába tenni, ezeket falugondnokunk az ügyintézést követően ugyanilyen módon helyezi vissza, ezzel is elkerülve a vírus továbbterjedésének még a lehetőségét is.

Hermann Kitti falugondnok elérhetősége: 06-30/582-35-76.

Javaslom és nyomatékosan kérem, hogy minden család, de különösön a 65. életévét már betöltött személyek és velük közös háztartásban élők vegyék komolyan a helyzet súlyosságát, és a higiéniai ajánlások betartásán túl törekedjenek a közösségi terek elkerülésére, a személyes érintkezések nélküli életmódra – azaz az otthon maradásra – a veszélyhelyzet elmúlásáig.

Ha bármilyen észrevételük, javaslatuk, kérdésük van, vagy csak szeretnének egy kicsit beszélgetni, tájékozódni, kérem, használják az Önkormányzat kommunikációs csatornáit!

Mindenkinek sok erőt és józanságot kívánok az előttünk álló kihívásokhoz!

Szabó Gergely s.k.

polgármester

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük